Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen kiest voor de Fiat Tipo SW voor hun Gespecialiseerde teams - Gent Motors

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen kiest voor de Fiat Tipo SW voor hun Gespecialiseerde teams

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen kiest voor de Fiat Tipo SW In samenwerking met Gent Motors werden gisteren 9 wagens geleverd voor het Diabetesteam en in oktober volgen er nog 10 leveringen voor de Gespecialiseerde teams

Gisteren mochten 9 thuisverpleegkundigen van Wit-Gele Kruis – de grootste organisatie voor thuisverpleging in Vlaanderen – bij Gent Motors hun nieuwe Fiat Tipo SW in ontvangst nemen. In oktober volgt nog een tweede levering van 10 Fiat Tipo SW. Het gaat om benzine-uitvoeringen en één Hybrid-versie.

“De Fiat Tipo is een praktische en ruime auto die eveneens rekening houdt met het milieu, een ideale mobiliteitsoplossing voor de verpleegkundigen van onze Gespecialiseerde teams en het Diabetesteam, die heel wat ruimte nodig hebben voor medisch materiaal. Onze wagens zijn niet enkel ons uithangbord maar ook en vooral een cruciaal werkinstrument,” aldus An Rombaut, Facilitair directeur.

De Fiat Tipo SW is de ideale auto voor professionele verplaatsingen, een veelzijdige en functionele auto om aan de behoeften van het dagelijkse verkeer te voldoen, mede dankzij de herintroductie van de automatische transmissie binnen het gamma.



Galerij

Gent Motors article image