Nieuwe Panda en Tipo Garmin speciale editie : voor de outdoor en wellness liefhebbers - Gent Motors

Nieuwe Panda en Tipo Garmin speciale editie : voor de outdoor en wellness liefhebbers

Bestellingen zijn geopend voor de nieuwe veelzijdige en onderscheidende versies van de Panda en Tipo, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met GarminĀ®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van GPS-gebaseerde producten in diverse markten.

De nieuwe Panda en Tipo Garmin maken hun debuut op de markt: de twee speciale series combineren een aantrekkelijk crossuiterlijk met een geavanceerde technologische uitrusting en een krachtig, duurzaam motorengamma. Het is dan ook de ideale oplossing voor een jonge, dynamische klant die de auto ook gebruikt voor het buitenleven of om te ontsnappen aan de dagelijkse routines.

Als gevolg van de overeenkomst tussen het merk FIAT en Garmin, het wereldwijde bedrijf dat al meer dan 30 jaar toestellen met geïntegreerde satelliettechnologie ontwikkelt, voegen deze versies van de Panda en de Tipo-modellen zich bij de al succesvolle Cross- en (RED) versies. Zij vertegenwoordigen bijna 50% van de totale autoverkoop van FIAT en de crossversies van de Panda en de Tipo vormen een belangrijk percentage van de verkoopmix van de modellen: één op vier verkochte Panda heeft een crosscarrosserie, met een stijgende trend, en één op twee Tipo is Cross.

Nu wordt de fakkel doorgegeven aan de speciale serie Garmin, een echte "concentratie" van veelzijdigheid, technologische innovatie en een strak design - kenmerken die zowel FIAT als Garmin gemeen hebben. Hij beantwoordt aan en vervult de wensen van een dynamische, sportieve klant die voortdurend op zoek is naar slimme producten om dezelfde emoties van het buitenleven in de stad te ervaren, zonder daarbij af te zien van stijl en onderscheidend vermogen. Beide modellen zijn voorzien van de nieuwe Foresta Green livery, exclusief voor de nieuwe Garmin speciale serie, een duidelijke hommage aan een avontuurlijke levensstijl, verfraaid met oranje details, exclusieve mat lichtgrijze exterieurkarakteriseringen en speciale wielen die de cross-look accentueren. Dezelfde stijl is terug te vinden in de speciale interieurs met oranje details. De veelzijdigheid en modulariteit van de ruimtes zijn in staat om tegemoet te komen aan verschillende emoties en mobiliteitsbehoeften.

Panda Garmin

De speciale serie Garmin kan de dagelijkse taken met gemak en stijl aan en is "gekleed" in de kleur Foresta Verde, met enkele oranje elementen die opvallen, zoals de lijn boven de zijlijsten, het opschrift "Panda" op de wieldop van de 15'' matzwarte gestileerde wielen en de "Garmin" badge op de zijstijl. Op verzoek is ook de dubbele trekhaak verkrijgbaar, die zich in het onderste deel van de bumpergrille bevindt. Naast de outdoor wereld en wellness, is de Panda Garmin klant op zoek naar een grootstedelijke stijl met een sterke persoonlijkheid. Daarom is er een nieuwe lichtgrijze matte structuurlak gemaakt voor de skid plates, spiegelkappen en side moldings. Mistlampen, LED-dagrijlichten en zwarte dakrails completeren de uitrustingen aan de buitenkant. Dezelfde benadering is terug te vinden in het interieur, waar de speciale interieurs enkele oranje details bieden, zoals de stiksels op de zwarte stoffen bekleding van de stoelen. Tot de standaarduitrusting behoren automatische airconditioning en Radio DAB 7'' touchscreen met Bluetooth®, Apple Carplay en Android AutoTM compatibiliteit met audiobediening op het stuurwiel.

De Panda Garmin speciale serie is ook verkrijgbaar in de kleuren Bianco, Grigio Metallic en Nero en kan worden uitgerust met de Hybrid 1.0 Hybrid 70-motor.

Tipo Garmin

De speciale serie van de Tipo Garmin is ook voorzien van de exclusieve kleur Foresta Verde en biedt oranje elementen - zoals de lijn op de zijkant, een driehoek op de voorste gordel en de badge 'Garmin' op de B-stijl en matzwarte details, waaronder de deurgrepen, dakstangen en stijlen. Het eindresultaat is een sterke en gedurfde kleurencombinatie, die nog wordt versterkt door de nieuwe lichtgrijze matte lak die wordt gebruikt op de spiegelkappen, de skid plates, de grille-inzetstukken, de randen van de mistlampen, de zijskirts en de voor- en achterbumpers. Deze nieuwe versie zal zeker niet onopgemerkt blijven in een grootstedelijke context die wordt gedomineerd door neutrale kleuren. Het exterieur wordt gecompleteerd door exclusieve 17" zwarte lichtmetalen velgen met oranje elementen en LED Daytime Running Lights en achterlichten.

Het interieur weerspiegelt de look van het exterieur, zoals blijkt uit de oranje details op de zetels. De bestuurder kan profiteren van een volledig configureerbaar 7" digitaal TFT-cluster, waarmee de status van de auto, multimedia-informatie en de telefoon kunnen worden bediend. Bovendien wordt het cluster gecombineerd met de UConnect 5 radio met een 10,25" touchscreen dat zorgt voor een eenvoudige en comfortabele gebruikerservaring, mede dankzij de draadloze verbinding voor Apple CarPlay en Android AutoTM functies. Tot slot zijn voor maximaal comfort aan boord de automatische airconditioning, cruise control, elektrisch bedienbare achterruiten, de derde hoofdsteun achter, de armsteun voor en de premium soft-touch stuurwiel- en versnellingspookknop zachte bekleding standaard.

De nieuwe Tipo Garmin biedt een breed scala van de nieuwste generatie rijhulpsystemen (ADAS), die het rijden vergemakkelijken en mogelijke gevaren voorkomen. Daartoe behoren Attention Assist, dat de eerste tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder detecteert en een akoestische en visuele waarschuwing naar het instrumentenpaneel stuurt; Traffic Sign Recognition, dat de maximumsnelheid aangeeft die is toegestaan op de weg waarop de auto rijdt; Intelligent Speed Assist, dat de bestuurder voorstelt om de maximumsnelheid in te stellen; en Lane Control, dat de auto op zijn rijstrook houdt zolang de rijstrookmarkeringen goed waarneembaar zijn.

De speciale Tipo Garmin-serie is verkrijgbaar als hatchback of als stationwagon en kan worden uitgerust met drie aandrijflijnen: de 1.0 FireFly 100 benzine, de 1.6 MultiJet 130 dieselmotor en de nieuwe 1.5 Hybrid 130 DCT7-motor. Naast het nieuwe Foresta Verde kan de speciale serie van de Tipo Garmin ook de kleuren Gelato Bianco, Colosseo Grigio, Maestro Grigio en Cinema Nero "dragen".

Smartwatch Garmin Venu Sq

Sportief en modern design, geïnspireerd door stedelijke sferen, worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologie om je fysieke toestand te monitoren, zoals hartslag, stressniveau en de kwaliteit van je nachtrust. Dit is, in het kort, de ziel van de Garmin Venu Sq smartwatch, de beste coach om uw dagelijkse routine te beheren en uw welzijn onder controle te houden. Het biedt meer dan 20 voorgeladen

outdoor en indoor sport apps en kan tot 200 uur aan activiteitsgegevens registreren. Het beschikt over een 1.3 "heldere kleuren LCD touchscreen, een krachtige en betrouwbare GPS en een batterij met een levensduur tot 6 dagen in smartwatch-modus en tot 14 uur in GPS-modus. Tot slot biedt Garmin Venu Sq Bluetooth en Ant+ verbinding, en is het compatibel met Android en iPhone smartphones.

Betreffende Garmin

Garmin biedt GPS-navigatie en draagbare technologie voor de auto-, luchtvaart-, marine-, outdoor- en fitnessmarkten. Garmin-producten worden regelmatig erkend voor hun innovatie, bruikbaarheid en algehele uitmuntendheid in de markten die ze bedienen. Het bedrijf en zijn dochterondernemingen hebben meer dan 19.000 werknemers in 34 landen over de hele wereld. Garmin Ltd. (NYSE: GRMN) is opgericht in Zwitserland en haar belangrijkste dochterondernemingen bevinden zich in de Verenigde Staten, Taiwan en het Verenigd Koninkrijk.

Galerij

Gent Motors article image